Plnený teľací rezeň na rošte

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 plátky teľacieho stehna, 4 plátky debrecínskej pečene, 8 stredne veľkých sterilizovaných šampiňónov, soľ, biele korenie, pór, olej.

Postup

Krok 1

Plátky teľacieho stehna mierne naklepeme, osolíme, poukladáme plátky debrecínky a doplníme zmesou nakrájaných šampiňónov a malé množstvo póru. Prehneme a kraje upevníme špáradlami. Takto pripravené plnené rezne položíme na rošt a po oboch stranách grilujeme. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi, prípadne s pikantnou omáčkou a zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 681
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

682

Podobné recepty:
  • Jahňacie stehno na ražni

    Jahňacie stehno na ražni

  • Mäsová roláda I

    Mäsová roláda I

  • Sviečková na smotane z hotela Budovateľ

    Sviečková na smotane z hotela Budovateľ

kuk