Plnené medailóniky na rošte

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400-600 g teľacej panenskej, 4 plnené olivy, 1/2 tenkého párku, 8 polovíc orechových jadier, soľ, biele korenie, olej.

Postup

Krok 1

Z teľacej panenskej odkrojíme tri medailóniky na jednu porciu. Do nich urobíme otvory, do ktorých vložíme plnenú olivu, alebo kolečko párku, alebo orechové jadrá. Medailóniky osolíme, okoreníme, zľahka potrieme olejom a na nahriatom rošte ich po oboch stranách ugrilujeme. Podávame so šampiňónovými zemiakmi ochutené maslom, alebo zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 733
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

734

Podobné recepty:
  • Sviečkové rezy s banánom na rošte

    Sviečkové rezy s banánom na rošte

  • Hubová sekaná

    Hubová sekaná

  • Bravčové pečené v majonéze

    Bravčové pečené v majonéze

kuk