Udené podkovičky z lososa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 stredne veľké podkovičky z lososa, soľ, biele korenie, olej, čajové lístky.

Postup

Krok 1

Podkovičky voľne rozmrazeného lososa osolíme, okoreníme, zľahka potrieme olejom, rozložíme na alumíniový podnos a položíme na rošt. Pokiaľ máme príklop na grile, tak na podnos pridáme čajové lístky a poklop uzavrieme a necháme ugrilovať. Podávame s varenými zemiakmi, maslom a zeleninovou prílohou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 948
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

949

Podobné recepty:
  • Pečený úhor obložený

    Pečený úhor obložený

  • Losos na kráľovský spôsob

    Losos na kráľovský spôsob

  • Šalát z darov mora

    Šalát z darov mora

kuk