Baranie mäso s hlávkovou kapustou

2015-12-02

Popis

Skvelé prepojenie chutí medzi hlávkovou kapustou a baraním mäsom. Udusené mäso s kapustou podávame so zemiakmi.

Ingrediencie

  • 2 ks cibule
  • rastlinný olej
  • 400 g baranieho mäsa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 strúčik cesnaku
  • 500 g hlávkovej kapusty
  • mletá červená paprika
  • 0.25 dl zeleninový vyvar
  • 1 lyžička vegety
  • 4 ks rajčiaky
  • 0.1 l bieleho jogurtu

Postup

Krok 1

Očistenú cibuľu posekáme nadrobno a speníme na rastlinnom oleji, pridáme mäso pokrájané na kocky, opražíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ochutíme rozotretým cesnakom. Hlávkovú kapustu zbavíme hlúbovitých častí, pokrájame na rezance, primiešame k mäsu, posypeme mletou červenou paprikou, podlejeme zeleninovým vývarom a prikryté udusíme do polomäkka.

Krok 2

Potom pridáme olúpané rajčiaky, ktoré sme pokrájali na osminky, a dodusíme. Nakoniec pridáme 0,1 l bieleho jogurtu, premiešame a odstavíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1729
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1730

Podobné recepty:
  • Originálna koložvárska kapusta

    Originálna koložvárska kapusta

  • Jahňací baroň plnený

    Jahňací baroň plnený

  • Ruský teľací rezeň II

    Ruský teľací rezeň II

kuk