Šalát z údeného mäsa a zo zeleniny

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g uvareného chudého údeného mäsa alebo šunky, 200 g uvareného zeleru, 200 g zelenej papriky, 100 g nakladaných šampiňónov, 90 g cibule. Nálev: 1 feferónka, 20 g slnečnicového oleja, 1 lyžica worcestra, 1 lyžička horčice, mleté čierne korenie, šťava z 1 citróna, soľ, 200 g rajčiakov, 1 vajce uvarené natvrdo na ozdobenie.

Postup

Krok 1

Údené mäso alebo šunku a zeler pokrájame na kocky, papriku na pásiky, šampiňóny na tenké plátky a očistenú cibuľu nadrobno. Všetko zmiešame a zalejeme nálevom z uvedených surovín, ktoré dobre rozmiešame. Feferónku očistíme, posekáme nadrobno a až potom pridáme do nálevu. Šalát ozdobíme štvrtkami umytých rajčiakov a štvrtkami vajca. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1174
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1175

Podobné recepty:
  • Netradičný šošovicový šalát

    Netradičný šošovicový šalát

  • Cestovinový šalát II

    Cestovinový šalát II

  • Šalát Ceasar podľa Toma Kerridge

    Šalát Ceasar podľa Toma Kerridge

kuk