Kurací šalát s vajciami a broskyňami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g uvareného alebo pečeného kurčaťa, 2 vajcia uvarené natvrdo, 200 g zeleru, 3 zavarené broskyne, 100 g majonézy, 100 g smotany, 2 lyžice kečupu, soľ, 200 g hlávkového šalátu.

Postup

Krok 1

Kuracie mäso vykostíme, stiahneme kožu a pokrájame na rezance. Uvarený ošúpaný zeler pokrájame takisto na rezance. Pridáme 1 posekané vajce a 1 posekanú broskyňu a zalejeme majonézou vymiešanou so smotanou a kečupom. Nakoniec osolíme a premiešame. Hlbokú sklenenú misu vyložíme dobre umytým šalátom a naplníme kuracím mäsom v majonéze. Ozdobíme polovičkami broskýň a plátkami vajca.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 775
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

776

Podobné recepty:
  • Miešaný šalát s kukuricou

    Miešaný šalát s kukuricou

  • Reďkovkový šalát so syrom a s majonézou

    Reďkovkový šalát so syrom a s majonézou

  • Šalát z brokolice a zo špargle

    Šalát z brokolice a zo špargle

kuk