Kurací šalát s vajciami a broskyňami
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Šaláty , Kombinované šaláty
Ingrediencie
- 400 g uvareného alebo pečeného kurčaťa, 2 vajcia uvarené natvrdo, 200 g zeleru, 3 zavarené broskyne, 100 g majonézy, 100 g smotany, 2 lyžice kečupu, soľ, 200 g hlávkového šalátu.
Postup
Krok 1
Kuracie mäso vykostíme, stiahneme kožu a pokrájame na rezance. Uvarený ošúpaný zeler pokrájame takisto na rezance. Pridáme 1 posekané vajce a 1 posekanú broskyňu a zalejeme majonézou vymiešanou so smotanou a kečupom. Nakoniec osolíme a premiešame. Hlbokú sklenenú misu vyložíme dobre umytým šalátom a naplníme kuracím mäsom v majonéze. Ozdobíme polovičkami broskýň a plátkami vajca.