Hydinový šalát s chrenom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g kuracích alebo morčacích pŕs, 200 g hlávkového šalátu. Nálev: 10 g majonézy, 200 g jogurtu, 1 lyžica chrenu postrúhaného najemno, 1 lyžica kečupu, mleté čierne korenie, voda, soľ, 2 rajčiaky a 1 vajce uvarené natvrdo na ozdobenie.

Postup

Krok 1

Umyté mäso varíme asi 45 minút v osolenej vode. Odstránime kožu, prípadne kosti a pokrájame na tenké plátky. Necháme vychladnúť. Šalátové listy dôkladne umyjeme, pokrájame na hrubšie rezance a uložíme na sklenené misky. Na šalát uložíme mäso a zalejeme nálevom, ktorý pripravíme z uvedených prísad. Ozdobíme rajčiakmi pokrájanými na plátky a štvrtkami vajca uvareného natvrdo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 806
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

807

Podobné recepty:
  • Sonin pestrý ovocný šalát

    Sonin pestrý ovocný šalát

  • Mrkvový šalát s kukuricou

    Mrkvový šalát s kukuricou

  • Mrkvový šalát s orechmi

    Mrkvový šalát s orechmi

kuk