Taliansky pórový šalát

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g póru (2 póry), 200 g zelenej papriky, 200 g rajčiakov, 100 g duseného pomletého bravčového mäsa, 150 g špagiet, 75 g postrúhaného tvrdého syra, 50 g slnečnicového oleja, mleté čierne korenie, oregano, ocot, soľ.

Postup

Krok 1

Pór umyjeme a pokrájame po dĺžke. Papriku zbavenú semien a rajčiaky pokrájame na pásiky. Špagety uvaríme vo väčšom množstve osolenej vody, scedíme, prepláchneme studenou vodou a vidličkou zľahka pomiešame s mäsom, rajčiakmi, paprikou a pórom. Polejeme olejom, okyslíme octom, okoreníme a posypeme postrúhaným syrom. Podávame s opekaným sendvičom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 744
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

745

Podobné recepty:
  • Kalerábový šalát s cibuľou

    Kalerábový šalát s cibuľou

  • Kukuričný šalát

    Kukuričný šalát

  • Šalát s kozím syrom

    Šalát s kozím syrom

kuk