Pórový šalát s jablkom a zeleninou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g póru (2 póry), 150 g jabĺk, 100 g kyslej kapusty, 100 g mrkvy (najlepšie karotky), 20 g slnečnicového oleja, ocot, šťava z 1 citróna, soľ, štipka práškového cukru alebo neenergetické sladidlo.

Postup

Krok 1

Umytý pór pokrájame na kolieska, pridáme kyslú kapustu a jablká pokrájané na drobné kúsky a mrkvu pokrájanú na tenké kolieska, primiešame olej, ocot, citrónovú šťavu, v ktorej sme rozpustili 1/2 lyžičky soli a osladili. Všetko dôkladne premiešame a ozdobíme plátkom citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 853
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

854

Podobné recepty:
  • Rajčiakový šalát s jablkami

    Rajčiakový šalát s jablkami

  • Zimný šalát

    Zimný šalát

  • Krabí šalát s hrozienkami

    Krabí šalát s hrozienkami

kuk