Varené hydinové mäso

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g vareného hydinového mäsa z polievky (slepačie, kuracie, morčacie), studená nevarená omáčka.

Postup

Krok 1

Pri tomto druhu hlavného jedla z hlavnej živočíšnej skupiny môžeme použiť rôzne druhy hydinových mias z polievok. Podávame ich podľa vlastného výberu so studenými nevarenými omáčkami a s rôznymi zeleninovými šalátmi, pričom dbáme na vhodnosť kombinácie s hlavnou živočíšnou skupinou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1181
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1182

Podobné recepty:
  • Morčacie prsia plnené tvarohom

    Morčacie prsia plnené tvarohom

  • Kuracie prsia s rokfortovou omáčkou

    Kuracie prsia s rokfortovou omáčkou

  • Marinované morčacie prsia

    Marinované morčacie prsia

kuk