Mrkvový šalát s kyslou kapustou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g mrkvy, 200 g kyslej kapusty, 100 g jabĺk, 10 g slnečnicového oleja, 10 g práškového cukru, šťava z 1 citróna, šťava z kyslej kapusty, soľ.

Postup

Krok 1

Kapustu pokrájame na menšie kúsky, pridáme postrúhanú surovú mrkvu a postrúhané jablká, z ktorých sme odstránili jadrovníky. Šťavu z kapusty ochutíme cukrom a citrónovou šťavou, pridáme olej a v prípade potreby aj osolíme. Kapustu a jablká zalejeme nálevom, premiešame a necháme uležať v chlade.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 923
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

924

Podobné recepty:
  • Dressing pre šalát Cézar

    Dressing pre šalát Cézar

  • Zeleninový šalát s jablkami

    Zeleninový šalát s jablkami

  • Zemiakový šalát s rybami

    Zemiakový šalát s rybami

kuk