Šalát z hlivy ustricovej alebo zo šampiňóny s fazu

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g húb, 200 g bielej veľkej fazule, 90 g cibule, 30 g slnečnicového oleja, 2 lyžice octu, mleté čierne korenie, citrónová šťava, soľ.

Postup

Krok 1

Vopred namočenú fazuľu uvaríme a pred dovarením osolíme. Hlivu alebo šampiňóny pokrájame na menšie kúsky a s 1 lyžicou oleja podusíme do mäkka. Fazuľu zmiešame s hubami a pokrájanou cibuľou, zalejeme okoreneným a osoleným nálevom z oleja a octu, premiešame a necháme uležať. Pred podávaním pokvapkáme citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1046
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1047

Podobné recepty:
  • Šalát zo zvyškov mäsa s chrenom

    Šalát zo zvyškov mäsa s chrenom

  • Rýchly pikantný šalát

    Rýchly pikantný šalát

  • Jablkovo mrkvový šalát s orechmi

    Jablkovo mrkvový šalát s orechmi

kuk