Paprikáš z čierneho koreňa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g čierneho koreňa, 20 g slnečnicového oleja, 90 g cibule, 1 lyžica mletej sladkej papriky, 2 dl mlieka, 20 g hladkej múky, 100 g kyslej smotany, soľ.

Postup

Krok 1

Očistené korene pokrájame na malé kúsky. Na rozohriatom oleji speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, zaprášime mletou sladkou paprikou, pridáme kúsky čierneho koreňa, podlejeme trochou vody, osolíme a dusíme. V mlieku rozmiešame múku, prilejeme k uduseným koreňom a povaríme asi 10 minút. Pred dovarením ochutíme smotanou a krátko povaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 805
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

806

Podobné recepty:
  • Plnené kaleráby II

    Plnené kaleráby II

  • Ryžový nákyp s ovocím

    Ryžový nákyp s ovocím

  • Tatarčane pirohy I

    Tatarčane pirohy I

kuk