Taliansky nálev

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 lyžíc červeného vína, 4 lyžice vínneho octu, soľ, mleté čierne korenie, 2 lyžice kečupu, štipka rozmarínu, 1 strúčik roztlačeného cesnaku, 60 g cibule pokrájanej nadrobno, 20 g slnečnicového oleja.

Postup

Krok 1

Všetko zmiešame. Vhodný na hlávkový a rajčiakový šalát.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 799
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

800

Podobné recepty:
  • Svieži ryžový šalát

    Svieži ryžový šalát

  • Zaziky od Adyho

    Zaziky od Adyho

  • Šošovicová nátierka (šalát)

    Šošovicová nátierka (šalát)

kuk