Medailóniky plnené sušeným ovocím
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Pečené a grilované mäso
Ingrediencie
- 400-600 g bravčovej panenskej, 4 sušené slivky, 4 sušené marhule, 4 mandle (lieskové oriešky), soľ, biele korenie, olej, červené víno.
Postup
Krok 1
Z bravčovej panenskej nakrájame medailóniky (dve na porciu), do ktorých urobíme otvor. Sušené slivky odkôstkujeme a naplníme olúpanou mandľou, marhule namočíme do vína. Takto pripravené ovocie vložíme do otvoru medailónikov. Osolíme, okoreníme, potrieme olejom, položíme na rozohriatú mriežku a z obidvoch strán grilujeme. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi, zeleninovým šalátom a vínom.