Ružičkový kel s maslom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg ružičkového kelu, 1 lyžičku soli, 150 g masla, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Očistený, umytý ružičkový kel sa krížom nareže pri hlúbe a varí v mierne osolenej vode domäkka. Treba dbať, aby sa nerozvaril. Uvarený kel sa precedí a nechá dobre odkvapkať. Na panvicu na ohriate maslo sa pridá kel, mierne osolí, okorení a krátko podusí. (Uvarený kel sa na masle podusí tesne pred podávaním.)

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 850
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

851

Podobné recepty:
  • Cumberland - omáčka ku zverine

    Cumberland - omáčka ku zverine

  • Knedle zo zemiakov a rožkov

    Knedle zo zemiakov a rožkov

  • Vyprážaná cibuľa

    Vyprážaná cibuľa

kuk