Zemiaky opečené

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov uvarených v šupke, 1 lyžičku soli, 2 lyžice masti, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

V šupke varené, olúpané, vychladnuté zemiaky sa nakrájajú na tenké kolieska a opražia sa na panvici v rozohriatej masti a mierne osolia. Počas opekania sa len prehadzujú, nesmú sa miešať, lebo sa polámu. Podávajú sa hneď po opečení a posypú nasekanou petržlenovou vňaťou. Sú vhodné k pečeným mäsám a minútkam.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 788
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

789

Podobné recepty:
  • Knedle zo starého chleba

    Knedle zo starého chleba

  • Majonéza s chrenom

    Majonéza s chrenom

  • Salámové knedle

    Salámové knedle

kuk