Hubový guláš

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g čerstvých húb, rastlinný olej, 2 cibule, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička mletej červenej papriky, zeleninový vývar (na 0,25 l vody 1 čajovú lyžičku vegety), 1 lyžica krupice, 1 lyžica rajčiakového pretlaku, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Huby očistíme a pokrájame na väčšie kusy. V rozohriatom rastlinnom oleji speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme pokrájané huby, soľ, mleté čierne korenie a opražíme. Potom poprášime mletou červenou paprikou, podlejeme zeleninovým vývarom, pridáme lyžicu krupice a dusíme. Keď sú huby takmer mäkké, primiešame rajčiakový pretlak a dodusíme. Nakoniec posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Hotové jedlo podávame s rôznymi druhmi bezvaječných cestovín a s rozličnými šalátmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1568
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1569

Podobné recepty:
  • Talianska baklažánová torta

    Talianska baklažánová torta

  • Zemiaková kaša s naklíčenou pšenicou a kyslou kapu

    Zemiaková kaša s naklíčenou pšenicou a kyslou kapu

  • Zapekané rajčiaky

    Zapekané rajčiaky

kuk