Hubové rizoto I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 cibule, rastlinný olej, 400 g čerstvých húb, soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, 300 g ryže, voda, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Očistenú cibuľu posekanú nadrobno speníme na rastlinnom oleji, pridáme očistené a umyté huby pokrájané na plátky, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme drvenou rascou a udusíme do mäkka. Potom pridáme prebratú a umytú ryžu, ktorú sme nechali odkvapkať. Zalejeme vodou (na jeden diel ryže dva diely vody). Zľahka premiešame a prikryté necháme udusiť. Podávame s nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a rôznymi druhmi zeleninových šalátov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1994
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1995

Podobné recepty:
  • Zemiakový paprikáš

    Zemiakový paprikáš

  • Zeleninové zemiačiky

    Zeleninové zemiačiky

  • Baklažán zapekaný so syrom

    Baklažán zapekaný so syrom

kuk