Baranie obličky vinárske

2015-12-02

    Popis

    Chuť baraních obličiek doplnené po vinársky, červeným vínom. Vyskúšajte aj túto kombináciu chutí.

    Ingrediencie

    • 800 g baraních obličiek
    • 0.75 dl oleja
    • 1 ks cibuľu
    • 1.5 dl červeného vína
    • petržlenovú vňať

    Postup

    Krok 1

    Očistené, odblanené, loja zbavené baranie obličky sa rozrežú na polovice, vyrežú sa z nich žilky, umyjú a osušia. Upravené obličky sa nakrájajú na hrubšie rezance alebo hranolčeky. Na rozohriatom oleji sa spení nadrobno nakrájaná, očistená cibuľa, pridajú sa nakrájané obličky, opražia, zastreknú červeným vínom, osolia a dusia domäkka. Počas dusenia sa obličky zamiešajú, podľa potreby sa dolievajú vínom.

    Krok 2

    Vhodné prílohy: varené zemiaky, dusená ryža, zeleninové šaláty.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 823
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    824

    Podobné recepty:
    • Ragú na červenom víne

      Ragú na červenom víne

    kuk