Baranie medailóniky na rošte

2015-12-02

Popis

Recept nenáročný na suroviny a časovú prípravu. Baranie medailóniky na rošte budú o chvíľu hotové.

Ingrediencie

  • 800 g baranieho stehna bez kosti
  • 1 lyžička soli
  • mleté čierne korenie
  • 0.5 dl oleja

Postup

Krok 1

Z opracovaného, odblaneného, umytého a osušeného baranieho stehna sa nakrájajú medailóniky (5 ks na porciu) s hmotnosťou 30 g. Zľahka sa naklepú, osolia, okorenia a potrú olejom. Takto upravené medailóniky sa nechajú v chlade odležať. Pripravené medailóniky sa opečú na rošte z obidvoch strán (podávajú sa bez šťavy).

Krok 2

Vhodné prílohy: vyprážané zemiaky - hranolčeky, slama, kocky, zeleninové šaláty, rozličné studené omáčky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 839
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

840

Podobné recepty:
  • Viedenské hovädzie filé s tekvicou na mede

    Viedenské hovädzie filé s tekvicou na mede

  • Prírodná hovädzia roštenka

    Prírodná hovädzia roštenka

  • Smotanové rezance zo sviečkovej

    Smotanové rezance zo sviečkovej

kuk