Jazyk morský na indický spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg mrazeného morského jazyka, 2 dl vývaru z rýb, 1 lyžicu masla, 300 g karí omáčky.

Postup

Krok 1

Z rozmrazenej ryby sa stiahne koža, očistí, umyje, osuší a nakrája filé s hmotnosťou 180 g na porciu. Filé sa vloží do horúceho, dobre koreneného rybacieho vývaru a nechá pomaly variť tiahnutím. Uvarené filé sa vyberie a vloží do roztopeného masla a krátko sa ohreje. Pri podávaní sa porcia jazyka poleje karí omáčkou. Vhodné prílohy: dusená ryža s hrozienkami, rôzne druhy zeleninových šalátov, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 846
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

847

Podobné recepty:
  • Čokoládovo sušienkový dezert

    Čokoládovo sušienkový dezert

  • Pravé čevapčiči

    Pravé čevapčiči

  • Lasagne s dvojakou plnkou

    Lasagne s dvojakou plnkou

kuk