Remuládová omáčka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g základnej majonézy, 0,5 dl mlieka, 2 lyžice bieleho vína, 1 lyžicu horčice, 1 lyžičku cukru, soľ, 15 g sardely, 1 kyslú uhorku, 1 lyžičku kapár, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Základná majonéza sa zmieša s mliekom, vínom, horčicou na hladkú emulziu, ochutí soľou a cukrom. Do vymiešanej majonézy sa pridajú rozotreté sardelové rezy, najemno (kašovito) nasekané uhorky, kapary, petržlenová vňať, spolu sa premieša a nechá v chlade odležať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1006
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1007

Podobné recepty:
  • Pažítková omáčka

    Pažítková omáčka

  • Policajné krokety

    Policajné krokety

  • Hubová omáčka s kôprom

    Hubová omáčka s kôprom

kuk