Tatárska omáčka II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g základnej majonézy, 0,5 dl vína, 2 lyžičky horčice, šťava z polovice citróna, soľ, 1 lyžičku cukru. 1 kyslú uhorku, 1 lyžičku kapár, 1 menšiu cibuľu, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Hotová majonéza sa zmieša s vínom, horčicou, ochutí sa polovicou citrónovej šťavy, soľou a cukrom. Do ochutenej majonézy sa zamieša vložka z nadrobno nakrájaných uhoriek, kapár, najemno nasekanej cibule, petržlenovej vňate a podľa potreby sa dochutí zvyškom citrónovej šťavy.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1102
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1103

Podobné recepty:
  • Báječné knedle

    Báječné knedle

  • Opražená slovenská ryža

    Opražená slovenská ryža

  • Paprikovo paradajková salsa

    Paprikovo paradajková salsa

kuk