Makaróny na milánsky spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 150 g makarónov, soľ, 2,5 dl rajčiakovej omáčky, 50 g parmezánu, 150 g šunky, 50 g čerstvých šampiňónov, 1 lyžicu masla, olej.

Postup

Krok 1

Uvarené makaróny v mierne osolenej vode sa precedia a nechajú odkvapkať. Makaróny sa zmiešajú s rajčiakovou omáčkou, pridá sa polovica strúhaného parmezánu, na kocky nakrájaná šunka a na masle udusené, na tenké plátky nakrájané šampiňóny. Pripravené makaróny sa krátko opražia na panvici s časťou oleja, vložia do gratinky vymastenej olejom, posypú zvyškom parmezánu a v rozohriatej rúre zapečú.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2066
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2067

Podobné recepty:
  • Grécky šalát IV

    Grécky šalát IV

  • Pizza so zeleným hráškom a s vajcom

    Pizza so zeleným hráškom a s vajcom

  • Plnené vajcia IV

    Plnené vajcia IV

kuk