Hydinový vývar na spôsob Rossini

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1,1 l vývaru z hydiny, 25 g tapioky, soľ, vegetu, petržlenovú vňať. Do plnky: 1 lyžicu masla, 50 g hydinovej pečene, 1 šampiňón, mleté čierne korenie, 10 ks profiterol.

Postup

Krok 1

Do hydinového vývaru sa zavarí tapioka, povarí sa, dochutí polievkovým korením a podľa potreby soľou. Pri podávaní sa do polievky pridá najemno nasekaná petržlenová vňať a tesne pred servírovaním sa vložia dva kusy plnených profiterolov. Príprava plnky: Očistené šampiňóny a odblanená, umytá hydinová pečeň sa nakrájajú a opražia na masle a zmes sa nechá vychladnúť. Vychladnutá zmes sa najemno zomelie, ochutí soľou, korením, premieša a plní do pečených profiterolov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 883
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

884

Podobné recepty:
  • Vaječný zvitok

    Vaječný zvitok

  • Mrkvičková polievka s krupicou

    Mrkvičková polievka s krupicou

  • Rýchla polievka z rýb

    Rýchla polievka z rýb

kuk