Svetlý piškótový korpus s vodou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 vajec, 140 g práškového cukru, 100 g vanilínového cukru, 200 g polohrubej múky, 5 lyžíc studenej vody, 1/2 prášku do pečiva.

Postup

Krok 1

Žĺtky vyšľaháme s práškovým a vanilínovým cukrom. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Postupne pridávame studenú vodu do snehu. Múku premiešame s práškom do pečiva. Keď žĺtková hmota s cukrom zhustne, vmiešame striedavo sneh s múkou. Poslednú časť snehu nakoniec zľahka primiešame. Hneď prelejeme na pomastený a hrubou múkou vysypaný plech alebo do tortovej formy a v predhriatej rúre upečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1282
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1283

Podobné recepty:
  • Cuketový koláč s ovocím

    Cuketový koláč s ovocím

  • Čokoládovo marcipánová torta

    Čokoládovo marcipánová torta

  • Orechová torta so šľahačkou

    Orechová torta so šľahačkou

kuk