Šalát z tresky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g mrazeného rybieho filé, 30 g oleja, 100 g cibule, soľ, ocot, mleté a celé čierne korenie, bobkový list.

Postup

Krok 1

Rybie filé vložíme do vriaceho vývaru so soľou, s octom, celým čiernym korením a bobkovým listom a pomaly varíme 15-20 minút. Uvarené mäso vyberieme z nálevu, necháme vychladnúť, pokrájame na pravidelné kúsky a zmiešame s očistenou cibuľou pokrájanou na rovnaké kolieska. Zmes varenej tresky a cibule polejeme olejom a trochou vychladnutého vývaru z ryby, dochutíme octom, mletým čiernym korením a zľahka premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1034
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1035

Podobné recepty:
  • Kjopoolu - šalát z baklažánov, rajčiakov a papriky

    Kjopoolu - šalát z baklažánov, rajčiakov a papriky

  • Kurací šalát s avokádom

    Kurací šalát s avokádom

  • Cuketový šalát

    Cuketový šalát

kuk