Hydinový šalát s jogurtom
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Šaláty , Výdatné šaláty
Ingrediencie
- 350 g pečeného kurčaťa, 50 g sterilizovaného hrášku, 50 g zeleru, 100 g jabĺk, 50 g karotky, 50 g šalátovej uhorky, 200 g jogurtu, soľ, 10 g cukru, citrónová šťava, petržlenová vňať.
Postup
Krok 1
Pečené kurča vykostíme. Zeler, jablká, karotku a šalátovú uhorku dobre umyjeme, očistíme a opláchneme v tečúcej vode. Kurča a všetky pripravené suroviny pokrájame na tenké rezance, pridáme sterilizovaný zelený hrášok a posekanú petržlenovú vňať, polejeme jogurtom rozmiešaným so soľou, s cukrom a citrónovou šťavou a všetko spolu zľahka premiešame.