Hydinový šalát s jogurtom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g pečeného kurčaťa, 50 g sterilizovaného hrášku, 50 g zeleru, 100 g jabĺk, 50 g karotky, 50 g šalátovej uhorky, 200 g jogurtu, soľ, 10 g cukru, citrónová šťava, petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Pečené kurča vykostíme. Zeler, jablká, karotku a šalátovú uhorku dobre umyjeme, očistíme a opláchneme v tečúcej vode. Kurča a všetky pripravené suroviny pokrájame na tenké rezance, pridáme sterilizovaný zelený hrášok a posekanú petržlenovú vňať, polejeme jogurtom rozmiešaným so soľou, s cukrom a citrónovou šťavou a všetko spolu zľahka premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1261
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1262

Podobné recepty:
  • Fazuľový šalát so syrom

    Fazuľový šalát so syrom

  • Zelerový šalát s horčicou

    Zelerový šalát s horčicou

  • Cestovinový šalát

    Cestovinový šalát

kuk