Mäsový šalát s fazuľou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 100 g pečeného bravčového alebo hovädzieho mäsa, 100 g bielej fazule, 50 g sterilizovanej karotky, 100 g kyslej uhorky, 50 g cibule, 50 g oleja, soľ, mleté čierne korenie, ocot, 5 g cukru, worcester.

Postup

Krok 1

Deň vopred namočenú bielu fazuľu uvaríme v slanej vode do mäkka, scedíme a necháme vychladnúť. Nemastné pečené mäso, kyslú uhorku, karotku a cibuľu pokrájame na pravidelné kocky, pokvapkáme olejom, osolíme, dochutíme octom, troškou cukru, mletým čiernym korením, worcestrom a dobre premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 863
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

864

Podobné recepty:
  • Šalát z endívie (čakanky) s vajcom a so smotanou

    Šalát z endívie (čakanky) s vajcom a so smotanou

  • Šalát s morských plodov

    Šalát s morských plodov

  • Základný nálev

    Základný nálev

kuk