Rybia majonéza

2015-09-29

Ingrediencie

  • 100 g základnej majonézy, 150 g rybieho filé, 50 g sterilizovaného zeleného hrášku, soľ, cukor, ocot alebo citrónová šťava.

Postup

Krok 1

Rybie filé opláchneme v tečúcej vode a nerozmrazené vložíme do vriacej vody s octom a so soľou. Vychladnuté mäso zomelieme, pridáme základnú majonézu a sterilizovaný zelená hrášok, premiešame, dochutíme soľou a octom, zjemníme troškou práškového cukru a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 921
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

922

Podobné recepty:
  • Zapečená zelenina

    Zapečená zelenina

  • Zemiakové knedle I

    Zemiakové knedle I

  • Zemiaková knedľa

    Zemiaková knedľa

kuk