Fazuľový šalát II

2018-02-12

Popis

Fazuľový šalát II

Ingrediencie

  • 2 hrnček fazule
  • 2 lyžica oleja
  • 1 ks cibuľa
  • soľ
  • ocot
  • cukor
  • 2-3 ks kyslé uhorky
  • 2 ks natvrdo uvarené vajcia
  • petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Prebratú a umytú fazuľu namočíme na 12 hodín a uvaríme v neosolenej vode do mäkka. Marinádu pripravíme z oleja, octu, z pokrájanej cibule a kyslých uhoriek. Marinádu dobre osolíme a okyslíme, vložíme scedenú uvarenú fazuľu, prikryjeme a vložíme do chladničky na 3-4 hodiny. Natvrdo uvarené vajce a petržlenovú vňať nadrobno posekáme, primiešame k odležanému šalátu a podávame s tmavým chlebom ako studený predkrm alebo ako prílohu k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 967
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

968

Podobné recepty:
  • Pšenica s makom

    Pšenica s makom

  • Kapustový šalát s lieskovcami

    Kapustový šalát s lieskovcami

  • Veronikin zeleninovo-ovocný šalát

    Veronikin zeleninovo-ovocný šalát

kuk