Zemiaky s maslom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1,20 kg zemiakov, soľ, 1 lyžica masla, petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Umyté zemiaky olúpeme, opláchneme, rovnomerne pokrájame, zalejeme horúcou vodou, osolíme a 20 minút pomaly varíme. Uvarené zemiaky scedíme a prikryté necháme stáť 10 minút. Na tanieri položíme na uvarené zemiaky kúsky čerstvého masla a posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s kyslým alebo so sladkým mliekom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1167
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1168

Podobné recepty:
  • Ovocné rizoto

    Ovocné rizoto

  • Zemiaky so syrom I

    Zemiaky so syrom I

  • Baklažány na grile

    Baklažány na grile

kuk