Kurča na peruánsky spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 8 kuracích stehien, 1 cibuľu, 4 väčšie mrkvy, šampiňóny, hrášok, na drobno pokrájanú petržlenovú vňať, pol lyžičky karí korenia, 2 dl suchého bieleho vína, olej, 1 lyžicu sójovej múky, mleté čierne korenie, prípadne iné voňavé koreniny.

Postup

Krok 1

Kuracie stehná opražíme na oleji. V šťave po opražení podusíme mrkvu, hrášok, cibuľu, petržlenovú vňať a karí korenie. Do vymastenej ohňovzdornej misy vložíme časť udusenej zeleninovej zmesi, opečené stehná a druhú časť zeleniny. Podlejeme vínom a dusíme za občasného premiešania až do zmäknutia mäsa. Podávame s ryžou alebo so zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1674
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1675

Podobné recepty:
  • Opité kuracie pečene

    Opité kuracie pečene

  • Kuracie mäso na šampiňónoch

    Kuracie mäso na šampiňónoch

  • Perkelt z hydinových drobkov

    Perkelt z hydinových drobkov

kuk