Sliepka so zeleným hráškom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 sliepka, 2 lyžice tuku, 1 kg zeleného hrášku, viazanička petržlenovej vňate, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Očistenú a pokrájanú sliepku dusíme do mäkka na cibuľovom základe. Podlievame vodou, aby mäso bolo prikryté a občas pomiešame. Keď je mäso polomäkké, vložíme očistený zelený hrášok a viazaničku zeleného petržlenu. Nakoniec petržlen vyberieme a podávame s varenými zemiakmi. Ak použijeme sterilizovaný hrášok, pridávame ho len keď je sliepka dovarená a len raz spolu prevaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 703
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

704

Podobné recepty:
  • Kurča s orechovou plnkou

    Kurča s orechovou plnkou

  • Rýchly jarný obed (minestrone a kuracie prsia so salsou)

    Rýchly jarný obed (minestrone a kuracie prsia so salsou)

  • Hydinová pečeň s jablkami

    Hydinová pečeň s jablkami

kuk