Ragú na červenom víne

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g baranieho mäsa bez kostí, 1 lyžica tuku, 2 plátky údenej slaniny, 1 cibuľa, mletá červená paprika, soľ, mleté korenie, cesnak, 1/2 lyžičky múky, 1 dl bieleho suchého vína, 2 dl vývaru z kostí a zeleniny.

Postup

Krok 1

Do roztopeného tuku vložíme nadrobno pokrájanú údenú slaninu a cibuľu, miešame a opražíme, pridáme múku, rozmiešame, zalejeme vývarom a prevaríme. Vložíme pokrájané mäso, osolíme, okoreníme, dolejeme vínom a keď všetko začne vrieť, nádobu prikryjeme a dusíme v rúre 40 minút. Ragú na červenom víne podávame s dusenou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 837
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

838

Podobné recepty:
  • Detviansky rezeň

    Detviansky rezeň

  • Bulharský fazuľkový guláš

    Bulharský fazuľkový guláš

  • Jahňací baroň plnený

    Jahňací baroň plnený

kuk