Pečeňové halušky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 60 g hovädzej alebo bravčovej pečene, 1 vajce, 1/2 cibule, 1 strúčik cesnaku, štipka majoránu a mletého čierneho korenia, toľko strúhanky, aby bolo hustejšie, nie tvrdé cesto. Nesolíme.

Postup

Krok 1

Umytú a pokrájanú pečeň, cibuľu a cesnak pomelieme, alebo s vajcom zmixujeme, okoreníme a primiešame toľko strúhanky, aby sme urobili polotuhé cesto. Cesto preložíme na drevenú navlhčenú lopatku alebo aj na plytký tanier a nožom hádžeme do pomaly vriacej polievky stredne veľké halušky, krátko povaríme, aby nestvrdli.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1496
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1497

Podobné recepty:
  • Ananásová polievka

    Ananásová polievka

  • Gaštanová polievka

    Gaštanová polievka

  • Nevarená brokolicová polievka

    Nevarená brokolicová polievka

kuk