Kapor vysmážaný vo vínnom cestíčku

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g kapra, 150 g oleja, soľ, 2 vajcia, 5 dl bieleho vína, 40 g hrubej múky, 40 g hladkej múky.

Postup

Krok 1

Osolené porcie rýb necháme chvíľu odležať. Z vajec, vína, múky, soli a niekoľko kvapiek oleja pripravíme hladké cestíčko, v ktorom namáčame porcie kapra. Vysmážame na rozohriatom oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 798
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

799

Podobné recepty:
  • Kapor vo farebnom cestíčku

    Kapor vo farebnom cestíčku

  • Krevety a mušle podľa Charlieho

    Krevety a mušle podľa Charlieho

  • Pečený pstruh na arménsky spôsob

    Pečený pstruh na arménsky spôsob

kuk