Hovädzie mäso na mrkve

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g predného hovädzieho mäsa, soľ, olej, mleté čierne korenie, 200 g mrkvy, 2 klinčeky, 1 dl červeného vína.

Postup

Krok 1

Odblanené hovädzie mäso pokrájame na kocky, osolíme, prudko opečieme na rozohriatom oleji, pridáme polovicu množstva mrkvy postrúhanej na hrubšom strúhadle, podlejeme vodou, okoreníme a dusíme do polomäkka. Premiešame, pridáme druhú polovicu mrkvy, klinčeky, podlejeme vínom a dusíme do mäkka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 946
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

947

Podobné recepty:
  • Bratislavský guláš pre deti

    Bratislavský guláš pre deti

  • Srbské rebierko

    Srbské rebierko

  • Kotlety so šampiňónmi

    Kotlety so šampiňónmi

kuk