Mäso na orientálny spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g chudého bravčového mäsa (môže byť hydina), 3 vajcia, po jednej lyžičke vegety, mletého čierneho korenia, mletej rasce, korenia karí, mletého ďumbiera, prípadne iné pikantné korenie, po jednej lyžice horčice, kečupu alebo worcesterskej omáčky.

Postup

Krok 1

V hlbšej nádobe rozšľaháme vajcia, pridáme koreniny a pochutiny, mäso pokrájame na malé rezance a odložíme to na 24 hodín do chladničky. Občas všetko premiešame. Na rozpálenom tuku mäso opečieme - také množstvo, aké práve skonzumujeme. Naložené mäso vydrží v chladničke aj niekoľko dní. Pred dopekaním môžeme pridať papriku pokrájanú na pásiky, alebo opražené lieskové oriešky, prípadne mandle.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 1868
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1869

Podobné recepty:
  • Plnená bravčová panenka

    Plnená bravčová panenka

  • Krkovička don Mario

    Krkovička don Mario

  • Bravčové závitky plnené kapustou

    Bravčové závitky plnené kapustou

kuk