Bačovské rezne II

2015-11-26

Popis

Jedlo, ktoré zasýti aj hladového baču. Bačovské rezne obsahujú veľa chutných surovín.

Ingrediencie

  • 500 g bravčového stehna
  • 500 g zemiakov
  • 100 g hladkej múky
  • soľ
  • čierne korenie
  • majorán
  • cesnak
  • olej
  • strúhaný syr
  • petržlenovú vňať
  • 1 ks vajce
  • 1/4 l kyslej smotany

Postup

Krok 1

4 rezne z bravčového stehna mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a na oleji opečieme do mäkka. S postrúhaných surových zemiakov, vajíčka, múky a korenín pripravíme cesto, z ktorého upečieme osem malých placiek. Zo smotany, soli, korenia a cesnaku vymiešame omáčku.

Krok 2

Mäso podávame medzi dvoma plackami poliate omáčkou, posypané postrúhaným syrom a petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1943
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1944

Podobné recepty:
  • Bravčové karé plnené mäsom

    Bravčové karé plnené mäsom

  • Bravčová pečienka vo víne

    Bravčová pečienka vo víne

  • Vrstvený mäsový bochník

    Vrstvený mäsový bochník

kuk