Dusené bravčové rezne

2018-01-08

Popis

Dusené bravčové rezne, ako prílohu môžeme podávať pečené zemiaky.

Ingrediencie

  • 4 ks bravčové rezne
  • 1 ks vajce
  • strúhanku
  • tuk
  • 2 lyžička vegety
  • 2 lyžička mletej červenej papriky
  • pol lyžičky korenia
  • 1 ks cibuľu
  • 4 strúčik cesnaku
  • soľ

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme, okraje narežeme, obalíme v strúhanke a v rozšľahanom vajci. Opražíme ich na rozpálenom tuku a preložíme do kastróla. Vo výpeku speníme nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak a koreniny. Zmes pridáme k mäsu, podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1480
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1481

Podobné recepty:
  • Jahňacie filé s broskyňou

    Jahňacie filé s broskyňou

  • Burek na maďarský spôsob

    Burek na maďarský spôsob

  • Rezne na jogurte so zemiakovým šalátom

    Rezne na jogurte so zemiakovým šalátom

kuk