Dusené bravčové rezne
2018-01-08- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Dusené bravčové rezne, ako prílohu môžeme podávať pečené zemiaky.
Ingrediencie
- 4 ks bravčové rezne
- 1 ks vajce
- strúhanku
- tuk
- 2 lyžička vegety
- 2 lyžička mletej červenej papriky
- pol lyžičky korenia
- 1 ks cibuľu
- 4 strúčik cesnaku
- soľ
Postup
Krok 1
Rezne naklepeme, okraje narežeme, obalíme v strúhanke a v rozšľahanom vajci. Opražíme ich na rozpálenom tuku a preložíme do kastróla. Vo výpeku speníme nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak a koreniny. Zmes pridáme k mäsu, podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.