Bravčový bôčik s červenou kapustou a jablkami

2015-12-16

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového bôčika
  • 1 ks červenú kapustu
  • 2-3 ks kyslé jablká
  • trochu soľ
  • trochu rascu
  • 1 lyžica cukru
  • 1 dl červeného vína.

Postup

Krok 1

Mäso umyjeme, vrchnú kožu narežeme, posolíme, posypeme rascou, podlejeme vodou a dáme prikryté upiecť. Pečieme asi 45 minút. Kapustu nakrájame, posolíme, pridáme k napoly upečenému mäsu. Podlejeme vínom a prikryté pečieme ešte 20 až 25 minút. Kapustu nemiešame. Na kapustu poukladáme na kolieska nakrájané jablká. Mäso dopečieme a podávame s knedľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1259
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1260

Podobné recepty:
  • Pečené bravčové mäso

    Pečené bravčové mäso

  • Maďarský fazuľový guláš

    Maďarský fazuľový guláš

  • Domáca mortadela

    Domáca mortadela

kuk