Kapor s mrazenou zeleninou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 porcie kapra, soľ, mleté čierne korenie, 4 lyžice oleja, 1 lyžička karí, 300 g mrazenej miešanej zeleniny, 4 zrnká čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, 2 bobkové listy, hydinový vývar, citrónová šťava, zelená petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Porcie kapra osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, prudko opražíme v rozohriatom oleji z obidvoch strán, poprášime karí a odložíme do tepla. V oleji po opekaní prudko opražíme mrazenú zeleninovú zmes, osolíme, pridáme celé čierne i nové korenie a bobkový list, podlejeme hydinovým vývarom a udusíme do polomäkka. Potom pridáme opražené porcie kapra, pokvapkáme citrónovou šťavou a udusíme do mäkka. Podávame posypané zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 720
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

721

Podobné recepty:
  • Rybie filé s uhorkami

    Rybie filé s uhorkami

  • Mieň na baskický spôsob

    Mieň na baskický spôsob

  • Vysmážaný kapor na čínsky spôsob

    Vysmážaný kapor na čínsky spôsob

kuk