Varený pstruh s maslom

2015-09-29

    Ingrediencie

    • 800 g pstruhov, 80 g masla na poliatie; voda na varenie: 0,75 l vody, 1 dl octu, soľ, 100 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, 8 zrniek čierneho korenia, kúsok bobkového listu.

    Postup

    Krok 1

    Do vody dáme variť na kolieska pokrájanú mrkvu, zeler, petržlen a cibuľu. Pridáme trochu celého čierneho korenia, kúsok bobkového listu a soľ. Keď je zelenina mäkká, pridáme trochu octu a do vriacej vody vložíme očistené pstruhy, ktoré varíme 10-15 minút tak, aby zostali vcelku. Potom pstruhy pozorne vyberieme na teplú misku a obložíme zeleninou; korenie povyberáme. Pstruhy potrieme popraženým maslom. Podávame horúce so zemiakovou kašou.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 865
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    866

    Podobné recepty:
    • Rybie filé 'Super'

      Rybie filé 'Super'

    kuk