Pikantná roštenka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 hovädzie roštenky, soľ, čierne korenie, 1 cibuľa, 30 g tuku, 1 lyžička horčice, 1 lyžica paradajkového pretlaku, maizena alebo múka na zahustenie šťavy.

Postup

Krok 1

Hovädzie roštenky umyjeme, odblaníme, dobre naklepeme a osolíme. Po oboch stranách natrieme postrúhanou cibuľou a trochu posypeme mletým čiernym korením. Roštenky uložíme na seba a necháme do druhého dňa v chlade. Potom ich upražíme na horúcom tuku a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme paradajkový pretlak a horčicu dobre rozmiešanú s vodou. Keď je mäso mäkké, šťavu zaprášime maizenou alebo hladkou múkou, podľa potreby rozriedime vodou a povaríme. Šťavu precedíme a podávame k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1056
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1057

Podobné recepty:
  • Sviečkovica na víne

    Sviečkovica na víne

  • Hovädzie karí so šampiňónmi

    Hovädzie karí so šampiňónmi

  • Sviečkové rezy s ovocím

    Sviečkové rezy s ovocím

kuk