Dusený kaleráb s mrkvou II

2018-01-09

Popis

Dusený kaleráb s mrkvou

Ingrediencie

  • 350 g mrkvy
  • 450 g kalerábu
  • voda
  • soľ
  • 40 g tuku
  • 40 g hladkej múky
  • 1 dl mlieka
  • 10-20 g cukru
  • zelený petržlen

Postup

Krok 1

Očistenú mrkvu a kaleráb pokrájame na krátke tenké rezančeky, do polovice podlejeme horúcou vodou, osolíme a udusíme domäkka. Z tuku a múky urobíme svetlú zápražku, rozriedime ju mliekom a vodou, povaríme a pridáme k zelenine. Podľa potreby dosolíme, trochu osladíme a pridáme posekaný zelený petržlen.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1081
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1082

Podobné recepty:
  • Gója – cigánske jaterničky

    Gója – cigánske jaterničky

  • Plesnivec v lístkovom ceste

    Plesnivec v lístkovom ceste

  • Zapekané celozrnné cestoviny

    Zapekané celozrnné cestoviny

kuk