Pstruh s horčicovým maslom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2-4 pstruhy; na pečenie: 50 g tuku, 1 cibuľa, zelený petržlen, 5 zrniek čierneho korenia, 3-4 lyžice bieleho vína, kúsok bobkového listu; na poliatie: 80 g masla, šťava z citróna, 2 lyžičky horčice, zelený petržlen, 2 žĺtky, soľ.

Postup

Krok 1

Očistené, osolené pstruhy upečieme na tuku s cibuľou a posekaným zeleným petržlenom. Pridáme aj niekoľko zrniek čierneho korenia, niekoľko lyžíc bieleho vína a kúsok bobkového listu. Upečené pstruhy vyberieme na teplú misu a podávame k nim rozpustené maslo, do ktorého zamiešame citrónovú šťavu, horčicu, soľ, posekaný zelený petržlen a žĺtok. Všetko dohladka vymiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 820
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

821

Podobné recepty:
  • Pošírovaný pstruh

    Pošírovaný pstruh

  • Rybacie lasagne

    Rybacie lasagne

  • Penne s tuniakom

    Penne s tuniakom

kuk