Rezne s kapustou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 bravčové rezne, 400 g kyslej kapusty, 1 zemiak, masť, 1 smotanu.

Postup

Krok 1

Bravčové rezne naklepeme, prudko opečieme. Kyslú kapustu premiešame s postrúhaným zemiakom a podusíme na masti. Na opečené rezne poukladané na pekáč dáme kapustu, na každý dve lyžice smotany, vložíme do rúry a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1255
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1256

Podobné recepty:
  • Bravčové mäso po čínsky

    Bravčové mäso po čínsky

  • Pečená korenená krkovička

    Pečená korenená krkovička

  • Sedliacky ražeň

    Sedliacky ražeň

kuk