Chrenová omáčka k údenému mäsu

2016-04-13
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 5 min.
  • Čas varenia : 25 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Výrazná omáčka s chuťou údeninky Vás prekvapí!

Ingrediencie

  • 100 g chrenu
  • 2 dl majonézy
  • 1 lyžica paradajkového pretlaku
  • 1 lyžica masla
  • 1 lyžica nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate
  • 1 hlávka malú cibuľu
  • 2 strúčik cesnaku
  • 1 dl sladkej (šľahačkovej) smotany
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Krok 1

Chren postrúhame a zmiešame s dvomi decilitrami majonézy, lyžicou paradajkového pretlaku, lyžicou masla, lyžicou nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, nadrobno pokrájanou cibuľou, dvomi prelisovanými strúčikmi cesnaku a jedným decilitrom sladkej smotany. Pridáme soľ, mleté čierne korenie podľa chuti a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1516
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1517

Podobné recepty:
  • Prívarok z patizónov

    Prívarok z patizónov

  • Rýchle knedle

    Rýchle knedle

  • Zemiakové pyré

    Zemiakové pyré

kuk